Gurmánská sůl jemné chuti. Diamantová sůl Cereus je skutečným drahokamem mezi solemi. Ze všech himálajských solí má největší bioenergetickou a bioinformační hodnotu. Díky své hrubosti cca 1mm je vhodná pro veškeré každodenní využití v teplé i studené kuchyni. Pro zachování nejlepších přírodních vlastností naší soli, solte nejlépe před podáváním nebo na konci vaření. Bez chemických příměsí, nepřidáván jód, neobsahuje přípravky na zlepšování sypkosti.
Balení v praktické slánce s variabilními otvory pro sypání a s možností doplnění.
Tato diamatová sůl je z vybraných čistých krystalů, což jí zajišťuje nejvyšší bioenergetickou hodnotu. Toto řadí diamantovou sůl Cereus mezi nejvzácnější stolní soli. Pochází z panensky čistého praoceánu a její výjimečná krystalická struktura vznikala po stovky milionů let. Sůl Cereus je ručně těžena, omývána a usušena na slunci. Na stolní sůl se používá jen ta nejlepší kvalita, jen cca 10% vytěžené soli.Tato sůl je pravidelně podrobována analýzám nezávislých biochemických a biofyzikálních ústavů v Německu.
Obsažené minerální látky a stopové prvky jsou v takové podobě, která je velmi snadno vstřebatelná lidskými buňkami, a to proto že se jedná o sůl v podobě krystalické nikoliv kamenné. Krystaly vznikaly po miliony let obrovským tlakem na sobě ležících hornin a proto jsou minerály a částečky v této soli tak malé a pro buňky v tělesné buňky jednoduše vstřebatelné.
Složení
Kamenná sůl v ryze panenské podobě, velikost krystalu 1mm
Výživové hodnoty na 100g
Energie: 0 kcal/0 kJ
Bílkoviny: 0g
Sacharidy: 0g
Tuky: 0g
Vláknina: 0g
Skladování
Skladujte na suchém místě
Země původu
Pákistán/Punjab, jižně od Himálaje