Javorový sirup má oproti běžnému cukru vyšší pH, takže nezpůsobuje překyselení žaludku a neodvádí z těla důležité minerály. Spolehlivě dodá energii, nenarušuje trávení a je navíc plný důležitých antioxidantů, které pomáhají tělu bojovat s volnými radikály. Narozdíl od rafinovaného cukru není průmyslové zpracovávaný, takže jeho konzumací nedostáváte do těla žádné zbytečně látky vznikající během výroby.
Složení
javorový sirup 55 %, glukózový sirup 45 %
Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota: 1654 kJ/386 kcal
Tuky: <0,50 g
z toho nasycené mastné kyseliny: <0,10 g
Sacharidy: 95,71 g
z toho cukry: 56,26 g
Vláknina: 1,60 g
Bílkoviny: <0,05 g
Sůl: 0,02 g
Skladování
Skladujte v suchu.
Země původu
Česká republika.