Špaldové kernotto 500g BIO PROBIO

52  s DPH

Špaldové kernotto  se zpracovává v  bio mlýně obrušováním zrn pšenice špaldy.

Dostupnost: Skladem

Katalogové číslo: 8595582419750 Kategorie: Štítek:

Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin. Má podobné složení jako klasická pšenice, ale v porovnání s ní, je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná. Špaldové kroupy v kuchyni: osmažené na cibulce jako skvělá příloha k pokrmům, na přípravu špaldot (rizot), na obohacení salátů, do karbanátků, na zapékání, do polévek apod.

Složení
100 % špaldové kroupy BIO

Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 1560kJ / 370 kcal
Tuky: 3,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,42 g
Sacharidy: 66,8 g
z toho cukry: 3,2 g
Vláknina: 8,7 g
Bílkoviny: 13,7 g
Sůl: 0 g

Skladování
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti do 75 %.

Země původu
Česká republika.

   

Hmotnost 0,5 kg
Nákupní košík